Анонси






     

    Інформація про центр надання адміністративних послуг

    Назад


    Центр надання адміністративних послуг


    Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова – постійно діючий робочий орган Чернігівської міської ради, в якому забезпечено організаційне поєднання в одному приміщені дозвільного центру, адміністративних органів та їх посадових і службових осіб, посадових та службових осіб управління адміністративних послуг міської ради, адміністраторів, державних адміністраторів, з метою дотримання та функціонування принципів "організаційної єдності" та "єдиного вікна" при організації надання встановленого переліку адміністративних послуг через державного адміністратора (адміністратора) шляхом його взаємодії з суб’єктами надання адміністративних послуг

    Основні функції та напрямки роботи:
    1. Надання суб’єктам звернень вичерпної інформації та консультацій щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг.
    2. Прийняття від суб’єктів звернень документів, необхідних для надання адміністративних послуг.
    3. Реєстрація та подання документів (їх копій) на опрацювання відповідним суб’єктам надання адміністративних послуг не пізніше наступного робочого дня після їх отримання.
    4. Видача або забезпечення направлення через засоби поштового зв’язку суб’єктам звернень результатів надання адміністративних послуг (у тому числі рішення про відмову в задоволення заяви суб’єкта звернення), повідомлення щодо можливості отримання адміністративних послуг, оформлених суб’єктами надання адміністративних послуг
    5. Збезпечення взаємодії між адміністративними органами щодо надання адміністративних послуг.
    6. Здійснення контролю за дотриманням строків надання адміністративних послуг.
    7. Здійснення постійного контролю за якістю надання адміністративних послуг, у тому числі шляхом проведення періодичних опитувань (анкетувань.
    8. Напрацювання і застосування методів та засобів для мінімізації і ліквідації корупційних загроз, що можуть виникати під час взаємовідносин між суб’єктами звернень та адміністративними органами.
    9. Спрощення та оптимізація системи надання адміністративних послуг суб’єктам звернень.


    Режим роботи:


    Понеділок, Середа, П’ятниця – 8.00-17.00
    Прийом заявників – 8.30-15.30
    Вівторок, Четвер – 9.00-20.00
    Прийом заявників – 9.00-20.00

    Суббота – 9.00-17.00
    Прийом заявників – 9.00-16.00

    Неділя вихідний

    Назад