Анонси






     


    Назад

    Семінар-нарада з питання розроблення містобудівної документації та врегулювання земельних відносин

    Розроблення містобудівної документації та врегулювання земельних відносин – тема семінару, який сьогодні, 30 березня, провів начальник Управління містобудування та архітектури Чернігівської облдержадміністрації Олександр Дмитрюк.

    В обговоренні взяли участь фахівці Головного управління Держгеокадастру в області, Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області, працівники структурних підрозділів містобудування та архітектури райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад та об’єднаних територіальних громад Чернігівщини.

    Під час заходу представники Державного підприємства «Науково-дослідний інститут геодезії і картографії» презентували присутнім геоінформаційну систему містобудівного кадастру, розроблену їх установою. Зазначений програмний продукт дозволяє в постійному онлайн-доступі отримувати актуальну та об’єктивну геопросторову інформацію про дійсний стан і статус об’єктів землекористування та нерухомості, зміни їхніх характеристик, функціонального використання, результатів економічної оцінки, метричні дані тощо.

    Назад