Анонси






     


    Назад

    В Мінрегіоні відбулося засідання круглого столу «Практичні результати децентралізації у сфері містобудування

     5 квітня 2017 року в м. Києві начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради Юрій Маслюк  взяв участь в засіданні круглого столу «Практичні результати децентралізації у сфері містобудування» під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Генадія Зубка з метою надання практичної та методологічної допомоги утвореним органам держархбудконтролю в реалізації делегованих їм повноважень. 

       Було проведено обговорення та визначено шляхи вирішення проблемних питань, які виникають під час здійснення державного архітектурно-будівельного контролю. Також наголошено на набранні чинності з 10.06.2017 Закону 1817-VIII, який покликаний посилити боротьбу з незаконним будівництвом.

       По завершенню круглого столу виступив голова Держархбудінспекції України – Олексій Кудрявцев   та державний секретар Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України – Максим Малашкін , які підбили підсумки обговорених питань, подякували усім присутнім за участь в круглому столі та побажали успіхів в роботі в сфері містобудування.

    Назад