Анонси






     


    Назад

    На Чернігівщині побудовано 16 багатоквартирних будинків

    З початку 2017 року в Чернігівській області введено в експлуатацію 794 об’єкти житлового будівництва. Загальна площа нового та реконструйованого багатоквартирного, приватного, садового і дачного житла склала 151,6 тис. м².

    Зокрема, у містах Чернігів, Корюківка та Бахмач завершено будівництво 16-ти багатоповерхових новобудов. Серед них – два будинки на території обласного центру, які було введено в експлуатацію в грудні.

    Так, на замовлення Прокуратури Чернігівської області споруджено багатоквартирний житловий будинок №3/1 (будівельна адреса) житлово-адміністративного комплексу по вул. Жабинського, 2-а. Кожну квартиру багатоповерхівки, що має загальну площу 7,5 тис. м², обладнано автономним джерелом теплопостачання. Загальна площа квартир в будинку складає 6,6 тис. м².

    Також готовий до заселення багатоквартирний житловий будинок №8/5 (будівельний номер) в третьому мікрорайоні житлового району «Масани». Замовником будівництва багатоповерхівки із автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення магазину продовольчих товарів є КП «Чернігівбудінвест» ЧМР, а підрядником – ТОВ «Основа-Буд-7». Загальна площа об’єкта складає 6 тис. м², а площа квартир – 4,4 тис. м².

     

    Прес-служба ДАБІ України

    Назад