Анонси






     


    Назад

    Обласний комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп до об’єктів соціально-транспортної інфраструктури

    Вчора, 22 лютого в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації, відбулося засідання обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціально-транспортної інфраструктури.

    Засідання провів заступник голови обласного комітету доступності, начальник Управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації - Дмитрюк Олександр Іванович.

    В залі були присутні члени  обласного комітету доступності та представники комітетів доступності районів та міст, а також обʾєднаних територіальних громад області.

    На порядку денному були розглянуті наступні питання:

    1. Засідання (зустріч) за круглим столом з питання щодо «Створення безперешкодного доступу до об’єктів фізичного оточення на Чернігівщині» 28.11.2017.

         2. Інформація щодо діючих Комітетів доступності в області та створення комітетів (комісій або уповноважених) в об’єднаних територіальних громадах.

         3. Питання стосовно створення баз даних щодо доступності об’єктів.

       4. Винесення на обговорення кандидатури на заступника голови обласного комітету доступності.

         5. Надання пропозицій на наступне засідання обласного комітету доступності.

    Назад