Анонси






     


    Назад

    Засідання обласної архітектурно-містобудівної ради від 20.06.2018


           20 червня, в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації, під час засідання обласної архітектурно-містобудівної ради, яке провів начальник Управління містобудування та архітектури обласної державної адміністраціїї  Олександр Іванович Дмитрюк, було розглянуто наступні питання:

    1. Про Детальний план території орієнтовною площею 0,1000 га,  розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Вознесенської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для будівництва садового будинку, доповідач: Травка З. С.

    2. Про Детальний план території орієнтовною площею 0,2500 га,  розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Киїнської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для  зміни цільового призначення земельної ділянки з «для ведення особистого селянського господарства»  на  «для ведення індивідуального садівництва», доповідач: Травка З. С.

    3. Про Детальний план території орієнтовною площею 0,3200 га,  розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Вознесенської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для будівництва садових будинків, доповідач: Травка З. С.

    4. Про Детальний план території орієнтовною площею 0,5000 га,  розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Дніпровської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для будівництва садових будинків, доповідач: Травка З. С.

    5. Про Детальний план території орієнтовною площею 0,5000 га,  розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Черниської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для будівництва і обслуговування санаторно-оздоровчого закладу громадської організації «Центр медико-соціальної і фізичної реабілітації інвалідів з вадами фізичного розвитку «Інтеграція», доповідач: Травка З. С.

    6. Про Детальний план території земельної ділянки площею 8,9457 га, розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для будівництва та обслуговування спортивної траси для картингу та інфраструктури, доповідач: Наливайко П. І.

    7. Про Детальний план території орієнтовною площею 0,6000 га,  розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Серединської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для будівництва садових будинків, доповідач: Чечета М. О.

    8. Про Детальний план території орієнтовною площею 0,0162 га,  розташованої за межами населеного пункту, в адміністративних межах Дніпровської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, для будівництва садового будинку, доповідач: Яворовський В. В.

    9. Про Детальний план території земельної ділянки загальною площею 31,5108 га, кадастровий номер земельної ділянки 7423881500:02:003:0050, з цільовим призначенням: землі сільськогосподарського призначення для експлуатації та обслуговування господарських будівель і споруд на території  Калинівської сільської ради за межами населеного пункту с. Коломійцівка, доповідач: Чечета М. О.

    10. Про Детальний план території земельної ділянки орієнтованою площею 4,5000 га, яка розташована за межами населених пунктів Замглайської селищної ради Ріпкинського району Чернігівської області, під розміщення виробничої бази та газонаповнювальної станції, доповідач: Чечета М. О.

    Протокол арх-міст ради № 5 від 20.06.2018.docx

     

    Назад