Анонси






     


    Назад

    Робоча нарада "Про основні питання порядку розроблення містобудівної документації"

    23 січня 2020 року в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації Управлінням містобудування та архітектури обласної державної адміністрації було проведено робочу нараду з представниками проектних організацій щодо основних питання порядку розроблення містобудівної документації. Основним розглянутим питанням було дотримання всіх вимог пожежної та техногенної безпеки при розробленні містобудівної документації.

     З доповідю на тему «Впровадження вимог інженерно-технічних заходів цивільного захисту в містобудівній та проектній документації об’єктів будівництва. Вимоги законодавства України, зміни до державних будівельних норм та національних стандартів у сфері будівництва щодо інженерно-технічних заходів цивільного захисту» виступив Аникієнко Юрій Михайлович - начальник відділу організації заходів цивільного захисту Управління ДСНС України у Чернігівській області.

    Також на нараду був запрошений експерт по пожежній та техногенній безпеці ТОВ «СІВЕРЕКСПЕРТ», який надав роз’яснення по деяким питанням протипожежної та техногенної безпеки в складі містобудівної документації.

    Дмитрюк Олександр Іванович - начальник Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації підняв питання про Порядок винесення та необхідний склад матеріалів проектів містобудівної документації для їх розгляду на засіданні обласної архітектурно-містобудівної ради. Неодноразово піднімалося питання щодо основних вимог до проектів містобудівної документації  в частині оформлення матеріалів та підготовки до видання.

    Назад