Анонси






     


    Назад

    День архітектури 01.07.2021

    Сьогодні, 1-го липня, традиційно святкуємо День архітектури України. З цієї нагоди в облдержадміністрації голова ОДА Анна Коваленко та заступниця голови облдержадміністрації Олена Дума урочисто привітали колектив Управління містобудування та архітектури ОДА з професійним святом.

    Анна Коваленко зазначила, що професія зодчого дуже важлива. Адже саме архітектори формують містобудівні ансамблі та ландшафтні комплекси, одночасно забезпечуючи всім жителям області комфортні та гарні умови проживання та збереження численних пам’яток архітектури й історії Чернігівщини.

    — Високий професіоналізм, аналітичне мислення, прагнення пошуку гармонії у всьому – завжди притаманні творчій натурі архітекторів. Зберігаючи та примножуючи чудові традиції своїх попередників, впроваджуючи нові перспективні розробки, передові технології, ви створюєте архітектурне обличчя міст та селищ нашої області. Тож реалізуйте свою роботу так, щоб Чернігівщина завжди вирізнялась своїм особливим стилем. Нехай добрими помічниками у вашій справі стане невичерпне натхнення, багатий досвід зодчих усього світу та вікова українська культурна спадщина, — звернулася Анна Коваленко до присутніх. А також побажала всім наснаги та творчих злетів, здоров’я, добра та злагоди у родинах!

    За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня архітектури України оголошено Подяку голови обласної державної адміністрації

    Курені Сергію Олександровичу — заступнику начальника Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації – начальнику відділу містобудівного кадастру та моніторингу;

    Шило Тетяні Миколаївні — головному спеціалісту відділу містобудівного кадастру та моніторингу Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації.

     

    Назад